• Skal vi selv vaskeop og tælle service ind tilbage levering?
  SVAR: Ja, vi skyller kun med 80 grader varmt vand, men det gør i ikke skal pudse service, bare en hurtig vask og når det er tør så tilbage i de samme kasse det kom i. Hvis I ønsker ikke at vaskeop så klare vi den for en merpris (skriv i bemærkning feltet i kurven- med opvaske- så regner vi en pris). Optælling er vigtig så vi får det hele tilbage, og I ikke få en extra regning.

 • Kan vi få teltet nogle dage før?
  SVAR: Ja, vi sætter typisk op torsdag eller fredag og så henter vi det igen mandag eller tirsdag. Vi kan også indgå andre aftaler, bare kontakt os.

 • Kan vi selv sætte teltet op, og spare penge?
  SVAR: Vi vil helst stå for opsætningen, ellers holder det ikke den høje standard. Hvis I vil spare penge kan vi gå med til, at I stiller 2 til 3 personer til rådighed, som hjælper med opsætningen og nedtagningen. Derved kan vi give et afslag i prisen.

 • Kan vi undvære gulv i teltet?
  SVAR: Det kan I godt, men gulvet har også den fordel at den stopper fugten fra jorden, og så synker stoleben ikke ned i græsset. Hvis der ikke er et hårdt underlag, kan I kun leje klapstole (de synker ikke ned). Husk, at hvis I både lejer telt og gulv hos os, lægger vi gulvet, – det er med i prisen.

 • Kan vi vente med at bestille varme? 
  SVAR: Ja, vi venter bare og ser hvordan vejret er op til lejedatoen.

 • Kan teltet stå på fliser eller asfalt?
  SVAR: Ja, det kan det godt, dog skal der helst være 1 meter ekstra hele vejen rundt, så et 6 x 6 meter telt skal bruge minimum 8 x 8 meter. Der skal bruges vægtklodser som koster extra hvis teltet ikke kan fastgøres til noget (evt. en bygning) eller jord, indenfor 3 meter fra teltet.

 • Hvad er mine aftaler med Festudstyr?
  SVAR: Det er det der står på jeres sidste ordre pdf. Alle oplyninger står der, så hvis der mangler noget så send en mail hvad der skal ændres.