• Skal vi selv vaske op og tælle service inden tilbagelevering?
  SVAR: Ja, men bare en hurtig vask og I behøver ikke at pudse servicen. Vi vasker det med 80 grader varmt vand, når det kommer tilbage.
  Hvis I ønsker ikke at vaske op så klarer vi også det, for en merpris (skriv en bemærkning - så regner vi en pris).
  Optælling er meget vigtig, så vi får det hele tilbage og I ikke få en ekstra regning.

 • Kan vi få teltet nogle dage før?
  SVAR: Ja, vi sætter typisk op torsdag eller fredag og så henter vi det igen mandag eller tirsdag. Vi kan også indgå andre aftaler, bare kontakt os.

 • Kan vi selv sætte teltet op, og spare penge?
  SVAR: Vi vil helst stå for opsætningen, ellers holder det ikke den høje standard. Hvis I vil spare penge kan vi gå med til, at I stiller 2 til 3 personer til rådighed, som hjælper med opsætningen og nedtagningen. Derved kan vi give et afslag i prisen.

 • Kan vi undvære gulv i teltet?
  SVAR: Det kan I godt, men gulvet har også den fordel at den stopper fugten fra jorden, og så synker stoleben ikke ned i græsset. Hvis der ikke er et hårdt underlag, kan I kun leje klapstole (de synker ikke ned). Husk, at hvis I både lejer telt og gulv hos os, lægger vi gulvet – det er med i prisen.

 • Kan vi vente med at bestille varme? 
  SVAR: Ja, vi venter bare og ser hvordan vejret er op til lejedatoen.

 • Kan teltet stå på fliser eller asfalt?
  SVAR: Ja, det kan det godt, dog skal der helst være 1 meter ekstra hele vejen rundt, så et 6 x 6 meter telt skal bruge minimum 8 x 8 meter. Der skal bruges vægtklodser som koster extra hvis teltet ikke kan fastgøres til noget (evt. en bygning) eller jord, indenfor 3 meter fra teltet.

 • Hvad er mine aftaler med Festudstyr?
  SVAR: Det er det der står på jeres sidste ordre pdf. Alle oplyninger står der, så hvis der mangler noget så send en mail med hvad der skal ændres.